TechSpot

A new issue no ones seen before??!!

By lludacrisboy
Apr 7, 2007
  1. ok so i have a custom built computer and my video card is a MSI NX7800 GT and its running a Dell 3007 WFP and worked great for me. But the other day i upgraded to vista ultimate, and now my screen flashes and flickers horizontal lines all the time and sometimes the screen color gets completely off that i cant see my desktop. i noticed in some situations that the flashing only occurs when i open internet explorer and at other times it just happens.
    It flashes so fast that this is the best picture i could get, but you can also see that the left side is very dark as well.

    A 30 second video of the issue:http://smg.photobucket.com/albums/v479/lludacrisboy/?action=view&current=IMGP0004.flv

    A photo of the issue: http://img.photobucket.com/albums/v479/lludacrisboy/IMGP0003.jpg

    PLEASE SOMEONE HELP ME IM ABOUT TO JUST BUY A NEW VIDEO CARD.
     
  2. Deathhawk

    Deathhawk TS Rookie Posts: 68

  3. lludacrisboy

    lludacrisboy TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    that didnt work. i tried the upgrade and its meant for xp. the issue only occurs on different times. for example right now the screen is fine, but it might start flashing badly later. i might have to buy a new video card
     
  4. Deathhawk

    Deathhawk TS Rookie Posts: 68

  5. lludacrisboy

    lludacrisboy TS Rookie Topic Starter Posts: 24

    yea i tried that patch numerous times. doesnt fix the issue either. im running out of ideas except that maybe i just need to buy a new card.
     
  6. Deathhawk

    Deathhawk TS Rookie Posts: 68

    have you tried uninstalling the drivers and then taking out and putting back in the video card and reinstalling the drivers again-it may be a long shot but i would give it a go
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...