Address bar sites won't load.

By hobo_man
Apr 17, 2006
  1. Something is really messed up with my address bar. Just yesterday when I tried typing in a site in the address bar and pressing enter, nothing happened. I tried clicking on the "GO" button as well but it won't load the page. It just stays on my homepage. This goes for any site I try to type into my address bar. For some reason, I can still access the sites in my Favourites, but I can't access a site by typing the address in. I can't even access google. I also noticed that I HAVE to type in http://(site) otherwise the site won't load. I didn't have to type in http:// before..only the site.

    What's going on? Please help. Thanks.
  2. Peddant

    Peddant TS Rookie Posts: 1,446

    Here are some options.All or none might work.

    This for the http:// bit PREFIX MISSING IE

    Make sure the auto complete settings are correct as - HERE

    There`s a reg fix here - HERE No 245 right hand side, which might help.

    Download this and let it clean out the Junk files- CCLEANER

    Problems with IE often mean SPYWARE.Run some anti spyware scans in safe mode with Ewido and Ad-aware.
    The full Techspot treatment is HERE if you need it.

    Reinstall IE - HERE You need the XP CD

    Forget IE altogether and use one of these FIREFOX OR OPERA DO THIS ANYWAY.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...