TechSpot

Agent 1.91. upgrade plays slow

By boeingfixer
Apr 9, 2002
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Agent 1.91 Question

    Hey gang,

    I just upgraded my copy of Agent 1.91 from Forte' Inc, and upon installing it, my system is now very sluggish and slow when Agent is running. I have rebooted but my system is still sluggish when I have it running. Any Idea's ?? Thanks
  2. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    I would say, just try and get that older version back and use it, unless you REALLY NEED something out of the newer one. Most of the time with those sort of things, they just change a few little things. That is my suggestion anyway.
  3. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Actually, I really liked the older version and the only reason I upgraded was to get a new feature I needed. I might just have to do without until I can get it resolved.
  4. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    Well it sounds like the new version wasn't really anything special. I would still just uninstall it and reinstall old version.
  5. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Well I was afraid of that. I put a call into Forte so mabee they will give me the answer I seek....who knows.
  6. Thunder

    Thunder Newcomer, in training Posts: 47

    I have yet to notice any new features but haven't looked real hard.. But my system runs the same as it did with 1.8.
  7. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Well I think I have it fixed. I finally put my RAID together and am currently running it. I installed all my stuff on the RAID array and upgraded Agent again to 1.91 and so far I don't have the problem. Thanks for the help and advice anyway !!
  8. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Well it was really bad news for me this morning, my RAID array died. Anyway, I went back to the old drive and Agent was slow again, so I started digging and found under the "Task Manager" an entry called "vsmon". When I used agent, it shot the CPU usage thru the roof. As soon as I ended the process, Agent started working just like it alway had.

    Thanks for all the advice !!
  9. Thunder

    Thunder Newcomer, in training Posts: 47

    "vsmon" is part of Zone Alarm.
  10. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    AHHHH thanks Thunder, I had problems with Zone before and never thought it was it cause I haven't been running it. Guess I will uninstall it. I appriciate the imput. :)
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.