AGP Aperature size Skrewd me.. I think. I got no video Plz help

By Broken Comp
Oct 13, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. first time poster, i restarted my computer got into my bios, and changed my agp aperature size from like 128 to 256, now i cant get any video, i tried other video cards, and get nothing, i reset my bios a million times, i dont know what else to do, geforce fx5600 is my card and im not sure bout my card plz help me if ya can.
  2. iss

    iss TechSpot Chancellor Posts: 2,896

    if the card isnt damaged then resetting the bios might help. unplug the computer and remove the cmos battery and let it set for about 15 min then put the battery back in plug in the computer and boot up.
  3. Broken Comp

    Broken Comp Newcomer, in training Topic Starter

    thanks for the advise but as i stated in my thread i already reset my bios... many times. I'm gonna try my computer tomarrow with a pci video card, because maybe the defaults for my bios are set for pci video. I consider this action a long shot, and am very open for any new advise. Thx
  4. Broken Comp

    Broken Comp Newcomer, in training Topic Starter

    I appologize, i wasnt being patient enough when i went to reset my bios.... i cant believe that the first thing i did to try to fix it was actually the right thing. God bless. now for some black and white 2
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.