TechSpot

ati x600 fan problems

By bootypatrol2009
Apr 7, 2006
  1. hi, I'm having a weird problem with my x600 pro video card. The fan makes a weird whirring noise. I pulled it out of my computer and made sure it was clean...but the noise still won't stop. The fan is loosly attached to the card, and I think that may be the problem. Any suggestions?
     
  2. CrossFire851

    CrossFire851 TS Rookie Posts: 766

    I think you just answered you're question. Make sure it's on there firmly, and if not you may need a new fan/hsf.
     
  3. AtK SpAdE

    AtK SpAdE TechSpot Chancellor Posts: 1,495

    that by chance is not a sapphire x600 is it?
     
  4. bootypatrol2009

    bootypatrol2009 TS Rookie Topic Starter

    I don't think its the saphire edition.
    the fan is held to the card by some werird conector on the bottom...its not screwed on or anything.
    does anyone know if there are any really good cards for less than 200 dollars? I saw a X1300 512 mb for around 190 at best buy...maybe I should just replace the card insted of trying to fix it
     
  5. CrossFire851

    CrossFire851 TS Rookie Posts: 766

    It's a decenst card, but I would get the 7600gt at bestbuys for the same price.
     
  6. CrossFire851

    CrossFire851 TS Rookie Posts: 766

    They fool you with the 512mb gRAM.
     
  7. AtK SpAdE

    AtK SpAdE TechSpot Chancellor Posts: 1,495

Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...