TechSpot

Beryl, ATi Catalyst stopped working after system updates

By i_am_a_newbie
Apr 9, 2007
  1. Using Fedora Core 6, and I had beryl effects working properly and the ATI catalyst control center was functioning properly as well.

    However, I allowed the system to update itself (231 updates or so) and afterwards, ATI CC fails to even load, Beryl loads but the effects are no longer working. I'm still new to Linux so troubleshooting is a huge pain so far...

    Any help would be appreciated, thanks.
     
  2. Nodsu

    Nodsu TS Rookie Posts: 9,431

    You probably updated your kernel and you have to reinstall/recompile the ATI drivers.
     
  3. i_am_a_newbie

    i_am_a_newbie TS Rookie Topic Starter Posts: 278

    Actually... I have figured out it had nothing to do with the updates..

    When I initially installed the ATI drivers, for some reason, ATI CC hadn't been fully installed yet, so when I rebooted it completed the installation and caused Beryl to stop working.

    Now I just need to figure out how to uninstall the ATI CC (I tried looking on the ATI website but it only tells me how to uninstall earlier versions that used the Fire-GL interface). Thanks again.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.