TechSpot

Blue ScrEeEeNs but no driver is shown ? (Minidumps are zipped and ready)

By M300SEL
Apr 14, 2007
  1. I use to have Crashes when i surf the net , and the problem was solved by uninstalling the nVidia Firewall , and never came back again.

    Now i am getting that BSOD occasionally especially when i do a multi process like recording and Rending in another program on the same time, and some times it crashes when i do nothing but recording Using the Telex Zing Audio Digitizer,

    the message on the blue screen varies from crash to another even though i did not install a new Soft\hardware, nor use different programs.

    The Last 5 minidumps are zipped on this file :

    http://www.jawaly.org/M300SEL/program/Minidumps.zip
     
  2. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    What amount of memory is installed, and have you thorougly tested it.
     
  3. M300SEL

    M300SEL TS Rookie Topic Starter

    i am using 2GB of RAM , the Kingston Hyper X 2GB pack , on Dual Chan.

    Boared is Abit KN9

    using AMD Athlon 64 X2 3800+

    OS is Win XP pro

    ______________________________

    I hav not tested the memory , actullay they are a new purchase , how can i test them ?
     
  4. M300SEL

    M300SEL TS Rookie Topic Starter

    Now i am getting this :

    BAD_POOL_HEADER

    STOP: 0×00000019


    :(
     
  5. M300SEL

    M300SEL TS Rookie Topic Starter

    attached to this poste is a screen shot of my Device maneger after i choosed ( show hidden devices )

    there are tow which has the yellow ( ! )

    one is called : Parport the other is Serial

    cod this be the link to the problem ?
     
  6. peterdiva

    peterdiva TechSpot Ambassador Posts: 1,088

    Mine's the same. Test your RAM with Memtest.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...