Blue screen on Vista Ultimate

By pcostanza
Sep 1, 2007
  1. I had XP and Vista working well but needed a bigger drive for XP so I removed the smaller one, cloned the drive and installed it. Due to my ignorance I had to reinstall Vista (each OS is on a separate drive).
    Anyway, XP seems to be working fine and Vista was booting up but now shortly after boot up I get BSOD's. Stop 0X0000007 (Ox00000000, 0X0000000, 0x0000000, 0x0000000)When I ran in safe mode, and went into Control panel, programs, I also got a Bad_Pool_Header error, STOP: 0X00000019
    I've tried 3 different video drivers (all that worked fine before) ran a memory test which was fine and am thinking of reinstalling Vista (like I said, it worked fine before). But before I do, any ideas are welcome.
    I'm sure you have more questions...this is a system I built about 4 months ago and it's been working great up to date.
    ASUS M2N32 - SLI Deluxe AMD64X2- 5600+ - 2GB Crucial Ballistix DDR PC2-6400 - EVGA e-GeForce 8600GTS
    LG GSA-HS2L Super Multi DVD Writer (SATA) - LiteON LH-20A1S (SATA)
    Linkskey LKA-CR15BW 52 in 1 USB Internal Card Reader - 1-Seagate 320GB SATA- 1-WD500GB Hard Drive
    Hauppauge PVR500 Twin Tuner capture card - Creative Xtreme Fidelity Sound Card
    Windows XP Pro (OEM)/Vista Ultimate Dual Boot

    Thanks in advance.
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...