bluescreens and restarts

By Snivvle
May 26, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. hi,
    i have 1-3 bluescreens and/or restarts a day.

    sometimes the bluescreen is complete blue and sometimes there stands
    something with IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.

    i get this errors:
    ID: 1003, (102), (System Error)

    •Fehlercode 1000008e, 1. Parameter c0000005, 2. Parameter f76f32cc, 3. Parameter f79a49a8, 4. Parameter 00000000.

    •Fehlercode 000000d1, 1. Parameter 000000c0, 2. Parameter 00000002, 3. Parameter 00000000, 4. Parameter b69b72bb.

    •Fehlercode 000000d1, 1. Parameter 000000c0, 2. Parameter 00000002, 3. Parameter 00000000, 4. Parameter b698f2bb.

    •Fehlercode 000000d1, 1. Parameter 00000004, 2. Parameter 00000002, 3. Parameter 00000001, 4. Parameter b6de716a.

    •Fehlercode 000000d1, 1. Parameter 000000c0, 2. Parameter 00000002, 3. Parameter 00000000, 4. Parameter b6dc82bb.

    (i have a some more different errors of this kind)


    i get this errors often, too:
    ID: 7026, Service Control Messenger

    •Das Laden folgender Boot- oder Systemstarttreiber ist fehlgeschlagen:
    i8042prt


    and i get errors like this, too:

    ID:10005, DCOM

    •Bei DCOM ist der Fehler "Die Dienstdatenbank ist gesperrt. " aufgetreten, als der Dienst "ImapiService" mit den Argumenten "-Service" gestartet wurde, um den folgenden Server zu verwenden:
    {520CCA63-51A5-11D3-9144-00104BA11C5E}

    •Bei DCOM ist der Fehler "Die Dienstdatenbank ist gesperrt. " aufgetreten, als der Dienst "netman" mit den Argumenten "" gestartet wurde, um den folgenden Server zu verwenden:
    {BA126AE5-2166-11D1-B1D0-00805FC1270E}

    •Bei DCOM ist der Fehler "Die Dienstdatenbank ist gesperrt. " aufgetreten, als der Dienst "AVKWCtl" mit den Argumenten "-Service" gestartet wurde, um den folgenden Server zu verwenden:
    {BCB3CC02-761B-4C74-8B04-891A31034D19}



    and btw, i think my pc is slower then normal, if i load a game, people who were slower then me in the past are now faster..
    this confuses me because i upgraded my 512 to 756 RAM. (corsair or something like this)

    and i got an other problem, when i do a GB Ram in my PC my screen goes to standby after a time (black screen) and i have to reset. maybe you can help me there, too :D.

    my PC: 2.8 GH P4, 756 RAM(2 sticks), Radeon9600SE, Radeon9600SE Secondary
    i hope you can help me with my problem =/
    (PS., sorry for my bad english ;D)
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.