TechSpot

Building A Computer But Having Problems

By viper9043
Sep 23, 2006
  1. Ok, I have everything plugged in correctly according to the manual and when I turn my computer on I get no signal to the monitor. Everything powers on, the CD drives, the Harddrives, the CPU and case fan. But I don't hear a PC beep and it doesnt check my floppy drive. And I get a blank monitor. Heres what I got installed in this computer...

    ECS N2U400-A Socket A (Socket 462) NVIDIA nForce2 Ultra 400 ATX AMD Motherboard - Retail
    AMD Athlon XP 2800+ Barton 2.083GHz Socket A Processor Model AXDA2800BOX - Retail
    Kingston ValueRAM 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) System Memory Model KVR400X64C3A/512 - Retail
    Kingston ValueRAM 256MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 266 (PC 2100) System Memory Model KVR266X64C25/256 - Retail
    SAPPHIRE 100583DVIL-GN-H Radeon 9250 128MB DDR AGP 4X/8X Low Profile Video Card - Retail
     
  2. ---agissi---

    ---agissi--- TechSpot Paladin Posts: 1,977   +15

    make sure the pizzo buzzer speaker is hooked up to your mobo. Make sure clear cmos jumper hasnt been left on clear, try running just 1 stick of ram for trouble shooting sakes.
     
  3. viper9043

    viper9043 TS Rookie Topic Starter

    tryed everything and still the same results
     
  4. Tedster

    Tedster Techspot old timer..... Posts: 6,000   +15

Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...