TechSpot

Can't login to my home page on my Vista

By learninmypc
Nov 18, 2013
Post New Reply
  1. It just started a couple weeks ago, I went to login on my Vista to www.kirotv.com but no joy.
    This is happening in both Firefox & Seamonkey which is why I uninstalled Seamonkey
    I have no problem doing so on my W7, any ideas? Both browsers on both machines are up to date with same exact settings/addons.
    Oddly enough I can log in on my Vista using IE, but I don't use it.:confused:
     
  2. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    What do you mean by can't log-in? As in you don't get the following? Something else?

    Clipboard01.jpg
     
  3. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    I get that, but once I type in my email address/password, all I get is the round circle saying it is processing which has gone on for a looonger than normal time. On my W7, I type in in & in seconds I'm logged in.
    I logged in on my Vista as I started this reply, & its still processing it. Hmmm
     
  4. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    Rabbit01, I just restarted Firefox in safemode & loggin no problem, ditto with SeaMonkey. I'll find out which addon it is & go from there. Thank you. :)
    UNfortunately its adblock plus causing it. :mad:
     
  5. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    Ok, since it is adblock plus causing it, why don't it happen on my W7 ? I'm :confused: as always.
     
  6. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    Subscribed to the same filter on both system? Same version/preferences/options on both? If they are, then I don't know what could be the problem.
     
  7. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    Yep, both machines have same addons/settings. So strange.
     
  8. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    For log-in looks like kirotv.com connects to https://users.cmgdigital.com/ for verification. Maybe for some reason FF can't connect to that? What about other https connections, do you have problem w/ those?
     
  9. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    Ok, on my W7 I have no problem logging on to kiro with either Firefox or SeaMonkey its just on Vista I have to disable Adblock to do such & no problem with other https logins.
     
  10. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

  11. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    Ok, I looked at those & they had to do with a website loading which is not the case here. http://www.kirotv.com/ loads fine, its just logging into it (upper right corner)
    logginregister.JPG
    that I can't do. Oddly enough, I removed Adblock plus from FF & was able to log in & still no ads.
    Since this may be due to an upgrade in browser or addon, I'm not going to pursue this any further since I have no problems with it on W7. I thank you for your time Rabbit01 , have a great weeknd. :)
     
  12. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    Beats me. Puzzling indeed.

    You have a good weekend too.
     
    learninmypc likes this.
  13. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    Problem solved. I had to change from adblock plus to adblock edge. Thank you Rabbit01
     
  14. Rabbit01

    Rabbit01 TS Evangelist Posts: 777   +57

    Interesting, thanks for the update.
     
  15. learninmypc

    learninmypc TS Evangelist Topic Starter Posts: 6,484   +331

    You're welcome. Thanks for your patience.
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...