Can't post log

By Conners
Feb 27, 2011
Post New Reply
  1. Hi all sorry if this is in the wrong place. but it is a site issue i think.

    basically im trying to post a combofix log in a thread but when i try to paste and post it is says this to me
    "You have included 16 images in your message. You are limited to using 6 images so please go back and correct the problem and then continue again.

    Images include use of smilies, the BB code tag and HTML <img> tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator."

    im not trying to post any images and would love to know why i cant post it please.
    thanks in advance for any help.
  2. Conners

    Conners Newcomer, in training Topic Starter Posts: 29

    ok very sorry lol ive managed to do it, after a day :D
    i had to disable smilys in the post. hehe.
    please close or delete this
  3. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,382   +205

    Or just don't use so many smilies.
  4. Conners

    Conners Newcomer, in training Topic Starter Posts: 29

    it was a log from combofix.
  5. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,382   +205

    Okay. I guess I misunderstood.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.