TechSpot

Choppy frames on Windows 7 64bit with Leadtek PX8800

By mke
Nov 30, 2009
  1. Hi all,

    been long time since i was last time here :( kinda work got me occupied... to the point now... have come across a small problem lately... I have a relative ok desktop (core2duo 6300 with 2gb 800mhz ram, 1x8800px leadtek gpu card, 2x250gb,2x50,2x1tb hard disks and i consider it a media desktop....
    Have installed last week Windows 7 64bit with latest updates and windows drivers. I've also used latest drivers from leadtek and community codec pack with media player classic...

    However all movies (mkv mostly) format seem very very choppy.... I have not installed any other software or games to make system slower... Also sound wise i;ve tried a m-audio 1814 firewire and the onboard card, but nothing changes...

    Please advise as am getting depressed :( Thank you all for your info and ideas in advanced.

    I will post some nice pics soon for wallpapers and mods :)

    Have a good evening all (and cheers for the hurray welcome back ;p)

    Gnigts
     
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    You may have to upgrade the Leadtek video card, to a better DX10 card
     
  3. Tha General

    Tha General TechSpot Paladin Posts: 1,106

    WHAT Is a 1x8800px leadtek gpu card,
     
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...