TechSpot

Command service Help with HJT Log! THANKS

By madmat276
May 16, 2006
  1. OK..... some how My grilfriend has gotten Command service Sptbot
    will not get rid of it..... ???
    With out usen a UBCD v 3.3 DOD LOL

    i have HJT but i have no clue as how to use it...

    I think that i got log like you needed so i am going to post it and maybe someone will be able to tell me how to get rid of this for her Thanks,


    --verbose hjt removed--
     
  2. Spike

    Spike TS Evangelist Posts: 2,168

    :wave: Welcome to Techspot :wave:

    Please post your HJT log as a .TXT attachment
     
  3. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Boot into safe mode. See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial61.html

    Turn off system restore.(XP/ME only) See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial56.html

    In Windows Explorer, turn on "Show all files and folders, including hidden and system". See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial62.html

    Run HJT with no other programmes open. Have HJT fix the following, by placing a tick in the little box next to(if there).

    R3 - Default URLSearchHook is missing

    O9 - Extra button: MUSICMATCH MX Web Player - {d81ca86b-ef63-42af-bee3-4502d9a03c2d} - http://wwws.musicmatch.com/mmz/openWebRadio.html (file missing)

    Fix all 016_DPF entries.

    O20 - Winlogon Notify: SideBySide - C:\WINDOWS\system32\m6polg7316.dll (file missing)

    Click on the fix checked button.

    Close HJT.

    Reboot into normal mode and turn system restore back on.

    Other than the above entries, your HJT log is clean.


    Regards Howard :wave: :wave:
     
  4. madmat276

    madmat276 TS Rookie Topic Starter Posts: 16


    IGHT kinda new LOL
     
  5. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Please follow the instructions I have given above.

    Regards Howard :)
     
  6. madmat276

    madmat276 TS Rookie Topic Starter Posts: 16

    thanks now i need to and and scan for it agian!

    Thanks agian Later,

    Madmat276
     
  7. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    No problem.

    Spike posted while I was typing my reply to you. That`s why you`ve ended up with both of us advising you. Sorry for any confusion caused as a result.

    Regards Howard :)
     
  8. madmat276

    madmat276 TS Rookie Topic Starter Posts: 16

    Hmmmm

    Ok so i have done all the stuff you told me to do and it still seems to be finding the Command Service In spybot ?

    Any ideas?
     
  9. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Sorry I forgot to mention that.

    It`s absolutely nothing to worry about. It is in fact a false positive in Spybot. See HERE for more info.

    Regards Howard :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...