Device manager problem

By dozeoneuk
Feb 26, 2009
  1. Hello, I have just upgraded to a new graphics card and have decided to completly start fresh, installing XP home edition Sp 2 onto a new HDD so my PC is virtually brand new. up on doing this the same way I always have I went into device manager, and noticed I have PCI slot 1 and 2 drivers missing, the thing is slot 1 and 2 are being used, one by my soundcard, the other by my humongous graphics card., I know I have installed every drive I was given with my mother board, I am begning to think i am having some conflict between my graphics card and mother board. also at start up, when windows starts and i get onto the home page, i get a dos screen with 'updating usb'...why is this doing this? please help...

    PC spec..

    Processor: Intel core duo Q9450
    Motherboard: Asus maximus formula special edition
    Graphics Card: Saphire Radion HD4870 512MB
    Ram: DDR2 1024 MBytes X4
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,233   +234

    Go to ASUS's support website and download and install the chipset driver once more, for your motherboard
  3. dozeoneuk

    dozeoneuk TS Rookie Topic Starter

    thanks mate, i tried what you said, but it didnt work! so i have just re installed xp and it sems to have sorted itself out, it must have been an error with the xp instalation when i did it the first time!
  4. NetCablesPlus

    NetCablesPlus TS Maniac Posts: 228

    Glad to hear that it is sorted out. My advice was going to be to re-install the OS. I am veryconscious of how often an OS install can have problems.
  5. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,233   +234

    I seem to get in trouble here every time I suggest reinstalling the OS ;)
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...