TechSpot

Display problem after upgrading to new computer

By joecanada
Jul 6, 2007
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Greetings all, I am a new user here. I recently upgraded to a P4 3 Ghz machine using the same LCD Samsung I had on my old computer. Since I don't game I'm using the integrated Intel graphics card. My display now has vertical bands of softness intermittently across it. I've intalled all the required drivers etc. Would this be a graphics card problem, software, any ideas ?
  2. kpo6969

    kpo6969 TS Maniac Posts: 875

    You don't have a graphics card since your using integrated. Try re-booting several times to see if it improves. Sometimes when you change a CPU it could take a couple re-starts till everything is recoginized.
  3. joecanada

    joecanada TS Rookie Topic Starter

    Thanks KPO but this is two weeks old now ...I've re-booted several times .... I was waiting to see if what you're suggesting would happen but no luck ....
  4. joecanada

    joecanada TS Rookie Topic Starter

    If the integrated's the problem then installing a new graphics card would solve the problem, no ?
  5. nickc

    nickc TechSpot Paladin Posts: 1,624

    also reinstall the motherboard drivers.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.