E machine trouble..

By torrint
Nov 26, 2007
  1. hi---i have a t2984 emachines that just stopped working......i took the mobo out of the case and set it on a box with only the psu and the memory stick in it......when i plug in the psu the 2 fans start spinning like its trying to boot up...also there is a little red led light on as long as the fans are running.....then it craps out...and all im left with is a little green light on the motherboard.....please be grateful....i called intel...emachines....they all are clueless....or at least they wont help me since it is out of warranty
  2. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

  3. xXxZxXx

    xXxZxXx TS Rookie Posts: 77

    Your motherboard is bad.
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,233   +234

    Replace the power supply too
  5. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    And the other problem, if you dont replace it with the exact same over priced mobo then you will need to go out and buy a proper windows install disk too.
  6. torrint

    torrint TS Rookie Topic Starter


    ha ha.....i just want to get the thing started up before i worry about reinstall disks
  7. torrint

    torrint TS Rookie Topic Starter

    and ive even tried clearing the cmos and everything
  8. Tedster

    Tedster Techspot old timer..... Posts: 6,000   +15

    When e-crap machines blow their PSU they also take out the motherboard. This will require replacement of both. It probably would be more cost effective to just replace the system and salvage the hard drives.
  9. torrint

    torrint TS Rookie Topic Starter

    ill never buy another thing off of emachines or gateway or acer.........all junk....but at least i got around 2 and a half years out of this junk system
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...