TechSpot

error message always (HJT attached)

By angelSLACKER
Apr 29, 2006
  1. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Boot into safe mode. See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial61.html

    Turn off system restore.(XP/ME only) See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial56.html

    In Windows Explorer, turn on "Show all files and folders, including hidden and system". See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial62.html


    Run HJT with no other programmes open. Have HJT fix the following, by placing a tick in the little box next to(if there).

    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://red.clientapps.yahoo.com/customize/ie/defaults/sp/sbcydsl/*http://www.yahoo.com
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://red.clientapps.yahoo.com/customize/ie/defaults/su/sbcydsl/*http://www.yahoo.com
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://red.clientapps.yahoo.com/cus.../sbcydsl/*http://www.yahoo.com/search/ie.html
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://yahoo.sbc.com/dsl
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://red.clientapps.yahoo.com/customize/ie/defaults/su/sbcydsl/*http://www.yahoo.com
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\SYSTEM\blank.htm
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Microsoft Internet Explorer provided by America Online
    R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)

    O9 - Extra button: (no name) - {85d1f590-48f4-11d9-9669-0800200c9a66} - %windir%\bdoscandel.exe (file missing)
    O9 - Extra button: (no name) - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - (no file)
    O9 - Extra button: (no name) - {6685509E-B47B-4f47-8E16-9A5F3A62F683} - file://C:\Program Files\Ebates_MoeMoneyMaker\Sy350\Tp350\scri350a.htm (file missing) (HKCU)

    Fix all 016-DPF entries.

    Click on the fix checked button.

    Close HJT.

    Reboot into normal mode and turn system restore back on.

    Regards Howard :)
     
  2. angelSLACKER

    angelSLACKER TS Rookie Topic Starter Posts: 44

    thanks, i did those but it still won't play video files (avi files, but it can play mpg files~ i haven't tried the other file types~)
     
  3. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Sounds like you have a codec problem.

    I.E you probably don`t have the correct codec installed.

    However, that is better posted in the audio and video forum.

    Regards Howard :)
     
  4. angelSLACKER

    angelSLACKER TS Rookie Topic Starter Posts: 44

    ok thanks!
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...