Explorer started running slow, need help

By scott3girls3
Oct 8, 2008
  1. My explorer started running slow this week.
    I am running XP
    I deleted everthing out of my cache.
    I defraged.
    I ran virus (avast).
    I ran hijack this 2.02 and need someone to look at it.
  2. rf6647

    rf6647 TS Maniac Posts: 829

    Hmmmm! Sorry to hear your machine isn't feeling well.

    Since this is your first visit here, please give us just a little more information (8-steps)

    Just looking at your file, you are the picture of health. Of course, you can always cut back on those startup applications and see a boost to performance.
  3. BillAllen55

    BillAllen55 TS Maniac Posts: 368

    Please follow these steps to reset your IE:

    To use RIES in Internet Explorer 7, follow these steps:
    1. Click the Tools menu, and then click Internet Options.
    2. On the Advanced tab, click Reset.
    3. In the Reset Internet Explorer Settings dialog box, click Reset.
    4. When Internet Explorer 7 finishes restoring the default settings, click Close, and then click OK two times.
    5. Close Internet Explorer 7. The changes take effect the next time that you open Internet Explorer 7.
    Note If you cannot start Internet Explorer 7 for some reason, use RIES from Internet Options in Control Panel.

    A status report would be great when this has been completed.
    Oh by the way when looking at the hijackthis! log I did not see anything that concerned me in a serious way.

Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...