TechSpot

Folder issues

By LinkedKube
May 15, 2007
  1. Guys I'm having all types of issues today. For some reason now in all my folders the "back" and "forward" green arrows are gone, along with all the other utilities that use to be at the top of my folders. Any input?
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Double click my computer and click view/toolbars and make sure the "Standard Buttons" is ticked.

    Regards Howard :)
     
  3. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Topic Starter Posts: 3,481   +44

    Howard when i double click my computer I get the window with all my hard/removable drives, and on the left side there is no option for view tool bar. I'm running xp 64 bit.
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    The view menu should be at the top of the my computer window, not on the lefthand side.

    Regards Howard :)
     
  5. LinkedKube

    LinkedKube TechSpot Project Baby Topic Starter Posts: 3,481   +44

    There is nothing at the top of the window, there use to be all kind of options up there, not sure what to do :(
     
  6. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Run a Windows repair as per the instructions in this thread HERE. See if that helps.

    Regards Howard :)
     
  7. N3051M

    N3051M TS Evangelist Posts: 2,115

    try and right click somewhere just under the top bar of the window and enable the standard buttons if you can.. or control panel>folder options>View tab>Reset all folders and Restore defaults
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...