TechSpot

garrys mod wont load. engine error

By xILIKEMETALx
Apr 2, 2007
  1. i just got Garry's mod 9 from steam and it gives me an engine error.


    it says "MountFilesystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(4436,241,0,xf75ffc74=,0xf75fd74) failed with error 5: No Steam Content Servers are available"


    if you've had this problem and fixed it, please tell me what to do.


    or if you just flat out know what to do.


    thanks.
     
  2. MetalX

    MetalX TechSpot Chancellor Posts: 1,388

    I hope your name is "I Like Metal" with "x"s at each end, and not, "I Like MetalX."

    Lol ;)

    Sorry I don't know much about Steam, but I wanted to get this straightened out first.
     
  3. xILIKEMETALx

    xILIKEMETALx TS Rookie Topic Starter

    yes "i like metal" with x's at each end.
     
  4. MetalX

    MetalX TechSpot Chancellor Posts: 1,388

    Oh good. I wanted to be sure there weren't any pedophiles after me.
     
  5. xILIKEMETALx

    xILIKEMETALx TS Rookie Topic Starter

    pedophile?


    im 14
     
  6. TimeParadoX

    TimeParadoX TS Rookie Posts: 2,273

    Lol MetalX... Be funny if someone had a name like xILikeTimeParadoX :)


    Also to Ilikemetal gmod has alot of LUA scripting bugs and source crashes, You could try doing this:

    Go to C: Program files/ Steam / Steamapps / Sourcemod and delete Gmod then when you run Gmod again from steam it will load a fresh copy for you! :)
     
  7. xILIKEMETALx

    xILIKEMETALx TS Rookie Topic Starter

    i didnt even think of that
    thanks
    il try it.
     
  8. xILIKEMETALx

    xILIKEMETALx TS Rookie Topic Starter

    thanks ill try it.
     
  9. xILIKEMETALx

    xILIKEMETALx TS Rookie Topic Starter

    soo umm.
    i deleted it from my program files, and went back to steam, and it is gone.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...