TechSpot

GeForce 4 Ti 4200 driver help

By lilpcgamer01
Apr 17, 2003
  1. I just noticed that i havent updated my driver in a while so I updated it to the next one up which was to 41.09. I did that and know I want to put in the 43.45. When i start to upload it it gets to 37% and tells me there was a problem in the "Ikernel", then i have to stop. I have nothing els runnging. Can someone help me.
     
  2. StormBringer

    StormBringer TS Rookie Posts: 2,871

  3. Rick

    Rick TechSpot Staff Posts: 6,305   +52 Staff Member

    I've heard of anti-virus software causing a simliar problems. Of course, one of the first things the driver install states is to turn off your virus scanner.. Surely you are following directions.. ;)
     
  4. lilpcgamer01

    lilpcgamer01 TS Rookie Topic Starter

    still stuck

    I have win9x and windows me and i turned everything off (ctrl + alt + delete) exept my explorer and im still getting this error. I dont know what to do or what i can do. There are no help at nvidia site so can someone please help me.
     
  5. StormBringer

    StormBringer TS Rookie Posts: 2,871

    Tried updating Active-X and VB Runtime files?
     
  6. lilpcgamer01

    lilpcgamer01 TS Rookie Topic Starter

    in english please

    what is active x and that other thing you said. im not to good with computer terms.
     
  7. olefarte

    olefarte TechSpot Ambassador Posts: 1,427

    Did you look at the link that Storm gave for installshield? If not look at #5. I've had the same problem before and this helped. Try doing what it says, delete the installshield engine folder and then try to rerun the installation.

    Also, like Rick said make sure you have your anti-virus shut down.
     
  8. Rick

    Rick TechSpot Staff Posts: 6,305   +52 Staff Member

    Try deleting your TEMP folder. In Win9x, it should be C:\Windows\Temp
     
  9. lilpcgamer01

    lilpcgamer01 TS Rookie Topic Starter

    rick

    there is nothing in my temp folder.
     
  10. lilpcgamer01

    lilpcgamer01 TS Rookie Topic Starter

    #5 was the key

    I did the #5 on the link and it worked. Thank you guys so much with all your help. It means alot to me and if there is anythinf that maybe i could help you with just ask. I have more question but i need to go to bed
     
  11. StormBringer

    StormBringer TS Rookie Posts: 2,871

    Glad we could help

    BTW: :wave: Welcome To Techspot :wave:
     
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.