TechSpot

got a problem, bluescreen.

By foreverzero89
Jul 12, 2007
  1. Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2
    Locale ID: 1033
    when i got a bluescreen a while back i started to have problems with windows explorer. it would tale up a LOT of memory sometimes a whole gig of it, and now whenever i got to one of my file thats in a folder it goes reeeeealy slow and then shuts down and restarts explorer. this is annoying and i hope the info below will help you with my prob. thanks for helping.

    Additional information about the problem:
    BCCode: 24
    BCP1: 001904AB
    BCP2: 82A484D8
    BCP3: 82A481D4
    BCP4: 8283DD86
    OS Version: 6_0_6000
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

    Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\Mini070307-01.dmp
    C:\Users\Brian J. Leissner\AppData\Local\Temp\WER-48125-0.sysdata.xml
    C:\Users\Brian J. Leissner\AppData\Local\Temp\WEREB5A.tmp.version.txt
     
  2. Tedster

    Tedster Techspot old timer..... Posts: 6,000   +15

  3. foreverzero89

    foreverzero89 TS Enthusiast Topic Starter Posts: 217

    i'm not sure if the blue screen is connected to the problems i've been having with windows explorer and the the ram so any thoughts? i got realy confused by that other page is there anything simpler or could somone just tellme how to do it step by step? thanks!
     
  4. foreverzero89

    foreverzero89 TS Enthusiast Topic Starter Posts: 217

    nevermind guys i decided i didn't want to wait to fix it so i said f it and did a system restore, the prob seems to be fixed now.
     
  5. almcneil

    almcneil TS Guru Posts: 1,277

    It may have been spyware. I advise my customers to use 3 anti-spyware utils. Here are the ones I recommend:

    • Ad-Aware 2007
    • Spybot Search & Destroy
    • AVG Anti-Spyware

    All are free and can be downloaded via the Internet.
     
  6. foreverzero89

    foreverzero89 TS Enthusiast Topic Starter Posts: 217

    thats what i figured and i used spybot and webroot, but the prob still didn't go away.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...