TechSpot

got Gigabyte GA-8SIML, but no drivers anywhere to be found?

By tchiseen
Mar 15, 2005
  1. i got issues here cause i pulled my mates mobo outta his compy, problem is, he got his at a department store with everything preinstalled. everything including the drivers, and windows XP sp2 doesnt have em, so i've got no sound and its saying my 3.0 is a 1.5. the drivers ARENT on the gigabyte site, so where are they? i sent gigabyte a support thing, but they usually take about 3 months to get back to you, and the answer they give is completely unrelated. A: does anyone have the sound-chipset drivers? B: where can i get em now that gigabyte doesnt have them?

    cheers
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Go HERE you`ll find all the drivers you want.

    On the Giga-byte site when you want to find your mobo click on support motherboards/drivers/other you will find you exact model.

    Regards Howard :grinthumb
     
  3. tchiseen

    tchiseen TS Rookie Topic Starter Posts: 45

    these drivers do not work, what is the problem?
     
  4. tchiseen

    tchiseen TS Rookie Topic Starter Posts: 45

    it says 'device object not presesent, restart the system and start up again' bleh
     
  5. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Posts: 6,503

  6. El-Cuchillo

    El-Cuchillo TS Rookie

Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...