TechSpot

Hello there

By Luna M
Jul 13, 2006
  1. Hello! Normally I don't post in introduction forums much, but I have a questin for the moderators if it's all right--

    I copy/pasted a post of mine from another forum (computing.net) into this one (hoping to get more exposure for my question). Unfortunately, it appears taht computing.net's automated ad links actually carried over into my post by accident. I tried to edit the post to get rid of them, but they don't show up in the edit post text field. I apologize for this, and if someone can tell me a way to edit my post to get rid of those links, it would be appreciated. I certainly didn't mean to spam the forum.

    Thanks, and hello!
    -Luna M
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello Luna M and welcome to Techspot.

    I have just looked at your other post and I can`t see any links at all, other than the intellitxt links which are normal around here.

    So, obviously there`s nothing to worry about.

    Thanks for taking the time to ask though.

    Regards Howard :wave: :wave:
     
  3. Luna M

    Luna M TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    Really? Odd! Well, so long as it isn't bothering anyone. Thanks for checking it out, and thanks for the friendly greets! :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...