TechSpot

help please

By turtlekort
May 1, 2004
  1. The mrtRate service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified.
     
  2. Phantasm66

    Phantasm66 TS Rookie Posts: 5,734   +7

  3. turtlekort

    turtlekort TS Rookie Topic Starter

    this is not my problem ...
     
  4. Phantasm66

    Phantasm66 TS Rookie Posts: 5,734   +7

    Yes, but did you actually read the knowledgebase articles and do what it said?

    I think you may have a missing or corrupt .dll and I think one of the hotfixes in the above mentioned microsoft support links replaces it.

    You can download mrtrate.dll here as well.

    Find this .dll on your hard drive and look at the version of it. Its possible its an early one because some other piece of software has overwritten it. Or its not there at all, in which case you need to find it.
     
  5. turtlekort

    turtlekort TS Rookie Topic Starter

    okay now it say's wrong "ROM" FILE,what now ?
     
  6. Phantasm66

    Phantasm66 TS Rookie Posts: 5,734   +7

    What after you installed mrtrate.dll ?
     
  7. turtlekort

    turtlekort TS Rookie Topic Starter

    yes
     
  8. Phantasm66

    Phantasm66 TS Rookie Posts: 5,734   +7

    Do you have quicken installed?? If so, uninstall and then reinstall it again because its a corrupted install.

    Also, here is a thread that has something similar:

    http://www.computing.net/windows95/wwwboard/forum/20923.html

    There was a fix, here:

    ...which apparently, according to the thread, worked.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...