TechSpot

Help please!

By EBliss242
Aug 31, 2010
  1. Okay so I have noticed my computer has gotten slow. So I ran my Virus scanners Avg, Malwarebytes, and Ad-Aware. I have also ran Regcure. But they don't find any virus. It got a little faster but its not back to what it used to be and every time I click on a link in Google I'm am redirected to some other site. So I don't know what to do. So please Help.
     
  2. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    If you would like us to check the system for malware, please follow the steps in the Preliminary Virus and Malware Removal thread HERE.

    When you have finished, leave the logs for review in your next reply .

    Please do not use any other cleaning programs or scans while I'm helping you, unless I direct you to. Do not use a Registry cleaner or make any changes in the Registry.
     
  3. EBliss242

    EBliss242 TS Rookie Topic Starter

    Ok, I am running malwarebytes right not I'll send you all the logs when I'm done. Oh, and thank you for helping me out.
     
  4. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    You're welcome. Just paste the logs into next reply. You can split them if too long for one post.
     
  5. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    2 days have passed with no reply. You seemed to want help quickly. Are you still with us?
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...