TechSpot

HELP!!! video keeps coming and going by itself

By 0mega9401
Aug 1, 2007
  1. video keeps coming and going for a while then it just gives me a no signal on my monitor help please TS.
     
  2. 0mega9401

    0mega9401 TS Rookie Topic Starter Posts: 58

    damn.... well thanx for at least looking...
     
  3. Computergeek564

    Computergeek564 TS Rookie Posts: 59

    what type of video processor do you have (agp, intergrated etc)?
     
  4. Ralphmex

    Ralphmex TS Rookie Posts: 41

    If you have a non-integrated videocard, check if it is propery insterted in the slot, and for loose screws.
     
  5. 0mega9401

    0mega9401 TS Rookie Topic Starter Posts: 58

    yeah its on there rigth ive ben doing this for a while now... but never seen this.
    card is a ati radeon x600se pci e
     
  6. 0mega9401

    0mega9401 TS Rookie Topic Starter Posts: 58

    yeah its on there rigth ive ben doing this for a while now... but never seen this.
    card is a ati radeon x600se pci e
    pros: e4500 core 2
    mobo: 945gzm gigabyte board rev 3.x
     
  7. 0mega9401

    0mega9401 TS Rookie Topic Starter Posts: 58

    got it! bad dvi connector on the monitor.
     
  8. Computergeek564

    Computergeek564 TS Rookie Posts: 59

    I hope you got it sorted out

    Regards Computergeek564 :wave:
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...