TechSpot

Help with MSN Zone! "Failed to establish connection with Zone sever"

By Zebes
Dec 20, 2004
  1. I'm getting this message trying to play Star Wars Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns. The very first two times I played on Zone, I had no problems what so-ever. However, the next day I stated to get this error message. And nothing on my PC or bowser settings changed. I've been allover MSN's help and troubleshooting guides, installed-reinstalled the game and MSN Gaming Zone, nothing has helped. So, I stared searching on Google and found this site. I would really appreciate any input you guys have!
     
  2. shadowlawn

    shadowlawn TS Rookie

    I Am Having The Same Problem Have You Found The Soluion?
     
  3. Zebes

    Zebes TS Rookie Topic Starter

    No not yet, I'll let you know if I find a solution.
     
  4. Zebes

    Zebes TS Rookie Topic Starter

    OMFG! Finally got in!

    I guess my problem was that I wasn't logging onto Zone.com the right way. I was doing it by logging into my Hotmail account, then closing IE and launching Zone.com from the game. When Zone.com loaded I would always see "Hello CDP5280, you are among XX,XXX players.". I thought I was logged onto Zone.com, but I guess that wasn't so. So, I clicked the "Sign Out" button at the top of the page, after the page loaded I click on the "Sign In" button and logged back onto Zone.com. Then I finally got into a room! Now after this little discovery, I can play Clone Campaigns and AOE The Conquerors on Zone.com. I hope this is of some help to others.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...