TechSpot

Hi - No Mixer Devices Available Problem

By jonni
Aug 12, 2006
  1. I have a IBM T40 with WINDOWS XP Professional series. I have tried every suggestion I can find on the internet and none have worked...including system32 which is in the right C:'WINDOWS' folder and fine. For some reason the audio service has stopped and I can't start it through msconfig or other.

    Can you offer any suggestions?
     
  2. i_am_a_newbie

    i_am_a_newbie TS Rookie Posts: 170

    Reinstall your audio drivers?
     
  3. jonni

    jonni TS Rookie Topic Starter

    This Is Not A Newbie Problem

    I have no idea how to reinstall as each manufacturer has their own particular drivers. I need a tech guy to help please!!!
     
  4. jonni

    jonni TS Rookie Topic Starter

    I did a Belarc Advisor analysis... I have: SoundMAX Integrated Digital Audio
     
  5. jonni

    jonni TS Rookie Topic Starter

    OK...so I found the audio driver from IBM support (1ga241ww.exe). I installed it again and rebooted. STILL NOTHING! I am going out of my mind! What else can it be???
     
  6. jonni

    jonni TS Rookie Topic Starter

    I even have gone to Windows Audio Properties (local computer) and it is on 'automatic'. I pressed START...it comes back and says 'The plug and play service or another required service is not available' or 'The dependency service or group is not available'!

    WHAT THE heck is going on??? I am an IT professional...I cant believe this is malfunctioning beyond my repair!
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...