TechSpot

I don't have any sound

By katie216
Nov 1, 2008
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I don't have any sound on my compuer I have a problem with my mulimedia audio contreoller and i don't have the driver I ran the cpuz to see what I have. I have an onboard sound.
    motherboard p4m266a-8235
    chipset via p4m266 (VT8751)
    Processor is pentium 4
    os is xp
    I don't what else is needed. Please help me out.

    thank you
    katie
  2. almcneil

    almcneil TS Guru Posts: 1,554

    Do you have the web site for the PC manufacturer or the motherboard manufacturer (if custom)? Go to their site and look up the driver for the audio device and re-install it.

    BTW, when did the problem first start?

    Repost if you still have problems.

    Best,
    -- Andy
  3. tw0rld

    tw0rld TS Maniac Posts: 609   +6

    Try the following:

    1. Press win logo key + R
    2. In the run command box type devmgmt.msc
    3. When the Device manager opens, click your computer name.
    4. Go to the menu bar, and click action from the menu option.
    5. In the drop down menu select scan for hardware changes.
    Comp will search for drivers.

    If this doesn't work then more info about your system will be needed, such as make and model.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.