TechSpot

I Need Help I Build A New Computer And I Don't Have Video

By Nicoya76
May 20, 2005
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Hi I just finish building a computer for a friend,i think i install everything perfect but when i turn in on sound like everything is running good,it beep even when i hit CTRL+ALT+DEL the computer restart normal,but i don't see any video for the Bios.

    i even took the motherboard out of the case with all the conection because someone told me maybe i put the screws to tigh and there was a short with the motherboard and the case,but still didn't work
     
  2. SOcRatEs

    SOcRatEs TechSpot Paladin Posts: 1,382

    Need more Imput

    We're gonna need alot more detailed info
    in order ta help ya.
    ???
    MoBO
    vid
    ram
    etc.
    Hang in dere!
    G'Luck!
     
  3. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    I would suggest taking everything out of its place and lightly blow on the slot. Then replace everything. It sounds like you have a bad connection somewhere with your video card. You could also check to make sure your monitor is good.

    BTW
    :wave:Welcome to TechSpot:wave:
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.