Icons not working

By boeingfixer
Mar 17, 2002
Post New Reply
  1. Hey all,

    Here is a quickie for you. I have been on here for about 2 weeks now. Before, all the animated icons worked, but the last two days they have stopped. Any idea's, I haven't installed anything that would affect them I don't believe.

    Thanks in advanced
  2. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    Not too sure what to tell you man....They are still working on mine. Ai Hate is one that I just saw work!
  3. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    When I signed up for the forums, the animated icons worked. But a few days ago, they stopped for some reason. When I log in at work they work fine, at home.....no animation, any ideas ??
  4. Arris

    Arris TechSpot Evangelist Posts: 4,536   +92

  5. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245


    The star wars one DOES work. I don't get the bouncing ones or the shark eating a fish someone has. I don't know, mabee I can just live with it.....
    Thanks for the help Arris, anymore ideas ??
  6. Arris

    Arris TechSpot Evangelist Posts: 4,536   +92

    Check your Internet Options > Advanced > Multimedia list for animation settings... Doubt that is it. Just going to disable animations in web pages and check myself...
    PS: Do animated smilies show up ok :rolleyes: :eek:
  7. Arris

    Arris TechSpot Evangelist Posts: 4,536   +92

    Disabling "Play animations in web pages" stops all of them so it can't be that. Stops the adverts too :D
  8. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Hummm, now I can see the green smile rolling the eyes, This is baffleing.

    Arris, post the hot one (nuke one ?) with the thing going up and down please....Thanks
  9. Arris

    Arris TechSpot Evangelist Posts: 4,536   +92

    :bounce: :hotbounce :hotouch: :stickout: :knock: :giddy:
  10. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Arris, on my screen, none of them work....I am confused....
  11. Arris

    Arris TechSpot Evangelist Posts: 4,536   +92

     
  12. Phantasm66

    Phantasm66 Newcomer, in training Posts: 6,504

    Have you tried deleting the contents of temporary internet files???

    Does the problem occurr in other browsers such as netscape??
  13. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    I just did and no it didn't fix it, let me go and get Netscape and see if that doesn't cure it.
  14. boeingfixer

    boeingfixer Newcomer, in training Topic Starter Posts: 1,245

    Ok, let the weirdness continue. I downloaded Netscape 6.2, the icons in there work great. Yesturday and today, I did see some icons and clips that people have work. But the list you have posted above, still does not work....ohh well. Thanks for all your help Arris !!


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.