IE/Firefox won't load webpages

By ooogyman
May 28, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I'm having a real pain with my web browsers. I'm using dial-up 31.2 kbps, and the connection is just fine (I can update anti-virus & anti-spyware programs) but I can't surf the web with IE or Firefox. If I use Firefox, when I enter the web address, the browser just stays blank and the connection indicator says it's done loading already. If I open up IE, it will search for the website, but then crash (the error message indicates it's code 0xc0000005, with all the other addresses at 0). My OS is XP Pro.

    I think it might have to do with some anti-spyware programs I put in: either Lavasoft Ad-Aware, Webroot Spy Sweeper, or Secretmaker (I really think it's Secretmaker, and have since uninstalled that program, but I can't solve the problem). What's really odd is that I CAN BROWSE using the browser on RealPlayer 10.0, which is what I'm using to post. Any advice or assistance would be greatly appreciated!!!!

    Randy
  2. Peddant

    Peddant Newcomer, in training Posts: 1,644

    It`s more likely to be spyware than anti -spyware.

    If you posted an HJT log after following these instructiions HERE we might find out.
  3. X DarthMonkey X

    X DarthMonkey X Newcomer, in training Posts: 164

    Okay, I GURANTEE it's not Ad-Aware. I also SERIOUSLY DOUBT that it could be SpySweeper or Secretmaker.

    So I have a suggestion for you: try this tool

    http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html

    If that doesn't help, get back to us here.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.