IE nor Firefox will show 'hover menus' (like on Newegg) on my new-build PC

By ForsakenSystem
Aug 10, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Just built my first PC and everything has been running flawlessly, very satisfied; I just noticed that the Newegg web site hover menu does not appear on this PC. I can't figure out why this is...because it works/appears correctly on my other PC and on PCs at work.:confused:

    Anyone know what I need to do to show this correctly? or what else to do to troubleshoot?

    I am running Windows XP Pro, IE 6.0, newest Firefox, newest Flash, newest Java Runtime Environment.

    I have been through almost every setting on IE and can't find where this is turned on/off. I downloaded Firefox to see if it would show the Newegg menus correctly, but it doesn't either, so not sure what the problem is....
  2. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 13,275   +280

    both browsers work fine for me -- verify you allow javascript.
    Newegg is using both JS and CSS
  3. ForsakenSystem

    ForsakenSystem Newcomer, in training Topic Starter

    grrr...

    Javascript is enabled...still not working, even reinstalled JRE, deactivated Firewall...

    Still not working, any more suggestions/help would be great
  4. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 13,275   +280

    put the firewall back up; browser menus are unrelated to tcp/ip port usage.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.