TechSpot

I'm having a problem with the Karajan audio connector on my new DFI NF4 Ulta D mobo.

By PaperCube
Apr 9, 2006
  1. I'm having a problem with the Karajan audio connector on my new DFI NF4 Ultra D mobo.

    I just finished putting together my new PC last night, and I've got Windows loaded and all of that good stuff.

    But I'm having some audio problems.

    My computer is not even recognizing any sort of audio output device.

    The motherboard on-board sound piece is actually a separate piece that you connect to the board.

    I have it connected well. I went back and made sure it was on good, and I installed the drivers and such, but I still can't seem to figure out what the problem is.

    Karajan makes the audio piece, and I did a bit of Googling and I came across a guy on some other forum who was having the same problem, but he never mentioned how or even if he got it working.

    Does anybody have any suggestions?
     
  2. Peddant

    Peddant TS Rookie Posts: 1,644

    From here - http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=67098

    "I had a similar problem (no sound output) and the way I fixed it was that I had the front case jumpers connected incorrectly and when I connected them correctly, it fixed the problem."

    "I pulled them all off and swapped the front output from Line_Output_Front on the Karajan module to Line_Output and now everything works"
     
  3. PaperCube

    PaperCube TS Rookie Topic Starter

    Well, I tried that...and it didn't work.

    Thanks anyway.
     
  4. Peddant

    Peddant TS Rookie Posts: 1,644

Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.