TechSpot

Is my cpu or mobo bad?

By Stigmata0731
Apr 3, 2007
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I have an Emachines T2825 with the following:

    Amd Athlon XP 2800+ cpu
    NVIDIA nForce 2 chipset
    120GB HDD
    48x Max. CD-RW Drive,16x Max. DVD,3.5" FDD,8-in-1 Media Reader
    NVIDIA GeForce 4 MX graphics
    nForce 6-channel Audio
    10/100Mbps built-in Ethernet
    56K ITU v.92-ready Fax/Modem

    Here's the problem.....I've installed a new power supply. It works fine. I have tried using the VGA port for my monitor. I've installed an AGP video card. But I still get absolutely nothing on the monitor. Can't even get into cmos without a monitor.

    I'm wondering if the old power supply fried the mobo or cpu?
    Any suggestions/recommendations would be greatly appreciated!
     
  2. beef_jerky4104

    beef_jerky4104 Banned Posts: 1,094

    My $0.02. Read the stickies! There is one that talks about troubles with eMachines.
     
  3. wolfram

    wolfram TechSpot Paladin Posts: 2,605   +9

    Emachines............

    Obviously your mobo is dead, just check THIS link.
     
  4. Stigmata0731

    Stigmata0731 TS Rookie Topic Starter

    Any suggestions for a replacement?
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.