TechSpot

ishost virus

By vanrebl
Sep 17, 2006
  1. i am currently using zone alarm ...and i keep getting a pop up on my firewall asking permission to have internet access for ishost...and i am getting virus detections for Win32.sillyDI.AGC....but they keep comming back....here is my hjc if someone could take a look at it i would appriciate it

    thanks in advance
    vanrebl
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Go HERE and follow all the instructions exactly.

    Post fresh HJT and Ewido logs as attachments into this thread, only after doing the above.

    Regards Howard :wave: :wave:

    This thread is for the use of vanrebl only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  3. vanrebl

    vanrebl TS Rookie Topic Starter

    got another question

    I am running tests as asked ....the first tool (SmitFraudFix v2.91 (WinXP, Win2K) says to boot in safe mode ...i did then i ran second tool virtumundobegone....in safe mode it said computer will reboot....do i run all tests in safe mode?......the second test...virtumundobegone...didnt seem to run...just wanted to reboot...maybe thats all it does i dont know....
    thanks for all the help
    vanrebl
     
  4. vanrebl

    vanrebl TS Rookie Topic Starter

    ok did all the tests here is my HJC and ewido logs

    finally done,
    hope it worked...could someone please read my log files and let me know if they see anything

    thanks again
    vanrebl
     
  5. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Your HJT log is clean.

    If you have any further virus/spyware problems, please post in this thread.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of vanrebl only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  6. vanrebl

    vanrebl TS Rookie Topic Starter

    thanks for your help!!!

    things seem to be runnin great!!!
    Just wanted to thank you for being so quick with your responces...this is a great site!!!
    thanks again for all your help Howard

    vanrebl
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...