TechSpot

Keep getting 0.exe 16 bitdos application error

By louks03
Aug 18, 2009
  1. Here are my logs after running combofix and the 8 steps.
     
  2. Jawshh

    Jawshh TS Enthusiast Posts: 392

    open Event Viewer under control panel>administrative tools or open a command prompt and type eventvwr.msc

    Post its contents
     
  3. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Jawshh, this is being posted in the Virus and Malware Removal forum, with logs.

    louks03, you have several encryption, authentication and security protocols that were installed in 2003. That may be when you got the system. It is likely they haven't been updated or may not now be compatible with other programs on the computer. It is also possible that you might not even know these protocols are on the system. There are also some restrictions in place that you might not be aware of.

    Additionally, the HijackThis log does not look complete. You are going to need help resolving this. TechSpot is temporarily short of trained malware helpers, so I suggest you go to this SITE, Bring these current logs and leave them there, along with a description of the problems you're having.

    The 16 bit DOS error is most likely due to an incompatibility-and-you do have malware.
     
  4. Jawshh

    Jawshh TS Enthusiast Posts: 392

    Bobbye you fool, how would I know if its truly a malware problem or just an error.


    You are not either, so think well before making foolish recommendations.


    louks03 scan again with HJT and post again.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...