TechSpot

Laptop won't POST

By jools1976
Feb 1, 2010
  1. I have an MSI Megabook M677 that has stopped booting up. Nothing of significance that I am aware of caused the problem, just one day it wouldn't turn back on. Here's what's happening:

    Laptop powers up, you can hear the HDD and fan going, but no beeps etc.. and no POST screen.

    Tried disconnecting the CMOS battery for 5 minutes (with the laptop battery removed) to reset, but still the same thing

    Tried booting with both Parted Magic and Memtest seperately via DVD, heard the DVD working, lights flashing, but nothing.

    Tried connecting the laptop to external video source, nothing

    Removed the RAM (it has two 1 GB sticks), and tried them individually in both slots, no dice

    Removed the HDD and tried booting like that (to see if I could get a POST screen up). Nope.

    Any help is appreciated. Thanks.
     
  2. CaesarRupus

    CaesarRupus TS Rookie

    help me

    hi,

    I am facing exactly the same problem. Please mail me if you find a solution.
     
  3. Archean

    Archean TechSpot Paladin Posts: 5,682   +86

    I think it would be more appropriate if you guys take your respective notebooks to a technician who can figure out what may be wrong; it will cost but will be much more efficient way.

    Having said that I think it have to be something with the motherboard which may be causing this.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...