TechSpot

Lose wireless conn when plugged in

By Tomi-Wan
Jun 8, 2007
  1. When my laptop (Acer Aspire 9300) is plugged into the wall for power, I lose my
    wireless connection instantly. I remove the power plug and my wireless
    connection comes back. I've tried a couple of things, reboot, reload
    the drivers, all with no help. When I'm running on batteries, I can
    see my wireless connection along with others from all my neighbors, but
    if I plug in the power, they all disappear and I see nothing.... I
    even plugged my laptop in 2 to 3 feet from my wireless router and
    still nothing unless I remove power.

    Anyone ever seen a problem like this? Any ideas would be greatly
    appreciated, as its getting old only being able to surf the net for an
    hour at a time while running on my battery.
     
  2. halo71

    halo71 TS Rookie Posts: 1,289

    Someone posted this exact problem a little while back. I will see if I can find the post and let you know. I forget what the outcome was now.
     
  3. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 13,521   +336

    your power adaptor should have an RFI filter inline on the AC cord --
    see the attached.

    if not; get an adaptor that does.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.