TechSpot

Lots of hard drive noice and computer running slow

By randyhawk
Sep 3, 2007
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. recently i noticed that my hard drive makes makes lot of noice and it takes lot of time to open web page i think overall running is slow...is my computer infected. can somebody help
    here is result
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 25,948   +19

    Your system is infected.

    Go and read the Viruses/Spyware/Malware, preliminary removal instructions. Follow all the instructions exactly.

    Post fresh HJT, AVG Antispyware and Combofix logs as attachments into this thread, only after doing the above.

    Also, let me know the results of the AVG Antirootkit scan.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of randyhawk only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  3. randyhawk

    randyhawk TS Rookie Topic Starter Posts: 59

    thank for help and reply
    I was trying to go through all the steps but when i start windows in safe mode i canot open tool 1 which is smitfraudfix....i mean in safe mode it is not visible
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 25,948   +19

    Boot into safe mode, under your normal user name(NOT THE ADMINISTRATOR ACCOUNT). See how HERE.

    See if that helps.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of randyhawk only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  5. randyhawk

    randyhawk TS Rookie Topic Starter Posts: 59

    here are my results
     
  6. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 25,948   +19

    You might want to copy and paste these instructions into a notepad file. Then you can have the file open in safe mode, so you can follow the instructions easier.

    Boot into safe mode, under your normal user name(NOT THE ADMINISTRATOR ACCOUNT). See how HERE.

    In Windows Explorer, turn on "Show all files and folders, including hidden and system". See how HERE.

    Open your task manager, by holding down the ctrl and alt keys and pressing the delete key.

    Click on the processes tab and end process for(if there).

    PowerReg Scheduler V3.exe

    Close task manager.

    Run HJT with no other programmes open(except notepad). Click the scan button. Have HJT fix the following, by placing a tick in the little box next to(if there).

    O4 - Startup: PowerReg Scheduler V3.exe

    Fix all O15 - Trusted Zone: entries.

    O16 - DPF: {0246ECA8-996F-11D1-BE2F-00A0C9037DFE} - http://www.aajtak.com/wfplayer/tdserver.cab

    Click on the fix checked button.

    Close HJT.

    Locate and delete the following bold files and/or directories(if there).

    PowerReg Scheduler V3.exe<Search your system for this file and delete all instances found.

    Reboot into normal mode and rehide your protected OS files.

    Post a fresh HJT log and let me know how your system is running.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of randyhawk only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  7. randyhawk

    randyhawk TS Rookie Topic Starter Posts: 59

    here is my new log, thanks for your patience and help
     
  8. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 25,948   +19

    Your HJT log is now clean.

    Turn off system restore.(XP/ME only) See how HERE.

    Now, turn system restore back on. This will have deleted all your old restore points and any nasties that are in them. It will also have created a new, clean restore point.

    If you have any further virus/spyware problems, please post in this thread.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of randyhawk only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
  9. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 25,948   +19

    I can`t reply to your PM as you don`t have them enabled.

    Post a fresh HJT log and try and give as many details as you can about the files that are being flagged by your av as riskware.

    Regards Howard :)

    This thread is for the use of randyhawk only. Please don`t post your own virus/spyware problems in this thread. Instead, open a new thread in our security and the web forum.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.