TechSpot

Mainboard: HP 0A60h

By h8ter
Feb 2, 2011
Post New Reply
  1. hi i have a problem with my pc lets see i have onbord graphics on my Mainboard : HP 0A60h witch is the mainboard model Video Card : Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family is the graphics video onboard card i have purchased a pci x 1300 vision tek and upon installation i get nothing on my video tried to check for an option in my bios to set it to pci use and can not see anything relevent to my issue here are my total system spec:



    Mainboard : HP 0A60h
    Chipset : Intel Q963
    Processor : Intel Pentium XE 945 @ 3400MHz
    Physical Memory : 1024MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM )
    Video Card : Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family
    Hard Disk : SAMSUNG HD080HJ/P (80GB)
    Hard Disk : Western Digital WD2000JD-00HBB0 (200GB)
    CD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CD-ROM TS-H193A
    CD-Rom Drive : FQT 9MN0DQV0T6 SCSI CdRom Device
    Monitor Type : COMPAQ COMPAQ FS940 - 18 inches
    Network Card : Broadcom NetXtreme BCM5755 Gigabit Ethernet PCIe
    Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit)
    DirectX : Version 9.0c (May 2009)

    any help would be most gratefull
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,757   +157

    Does the on-board video still work?
  3. h8ter

    h8ter Newcomer, in training Topic Starter

    mainbord

    yea the onboard video still works and really well but the x1300 video card is a better vgp and thank you for you help if there is any one with a mainboard manuel so i can find out if and where a jumper is to switch the primary video display to pci it would be awesome cant find one on line :( thanks all


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.