TechSpot

Mouse and Keyboard not responding....Please Help!!

By Ben_tomlinson88
Feb 24, 2005
  1. OK id just like to say ANY suggestions are welcome cos i want to get my computer running again

    Ok so the story:
    I was working on my computer and decided to put a different sound board into it. I turned it off, and realised that my other sound board wouldnt fit, so i put the side back on and turned it on, evrything seemed to be going well (the green caps, scroll and num lock buttons flashed) and when i got to the desktop i tried to move the mouse and it didnt respond!

    I took the mouse out and plugged in another one and rebooted, same problem, so i figured i would just go commando with the keyboard. pressed tab to get off all the startup pop-ups and there was no response from the keyboard either!

    I tried pressing the various lock buttons (CAPS etc...)to see if i could turn them on, this didnt work. but when it boots up they flash like normal

    Weird huh?
    Any suggestions welcome
    thanks
    Ben

    Oh and when i turn it off it still puts power to the USB Ports (cos ive got a flashy LED Mouse plugged in and it still flashing even though the comp is off) And also on my router it says that the computer is connected to the network when its off.
     
  2. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Posts: 6,503

    Fill in the User Profile and tell us if PS/2 or USB mouse and keyboard, what OS, confirm having plugged the mouse->mouse-port, KB->KB-port etc.
    If USB, are the batteries still OK?
     
  3. Ben_tomlinson88

    Ben_tomlinson88 TS Rookie Topic Starter Posts: 21

    no ive tried both USB and PS2 same problem with both. I usually use PS2 tho

    And yes they are in the correct ports
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Open up your computer and check that nothing is shorting the case and that all connections cards etc are properly seated.

    It may well be that when you opened the case the first time you inadvertently disconnected or moved something.

    Regards Howard :grinthumb
     
  5. Ben_tomlinson88

    Ben_tomlinson88 TS Rookie Topic Starter Posts: 21

    Ive just disconected and reconnected aload of stuff, now it works, thanks alot!

    ben :haha:
     
  6. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Glad we could help Ben.

    Regards Howard :grinthumb
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...