TechSpot

My problem with Google Chrome

By abbasi
Sep 28, 2014
Post New Reply
  1. Hello,

    I use latest version of Google Chrome browser on my Windows 7 machine. The problem is that, chrome is very slow at first run, It takes more than 20 seconds to finally loads the page (any page, say Google.com). Please consider these cases:

    1- Only my Google chrome is this way. My IE 11 and Mozilla Firefox are fine and very faster in first run.
    2- I have uninstalled and re-installed times the chrome by default uninstallation method and also by Revo Uninstaller Pro in advanced mode but no change occurred!
    3- I have the same version of chrome on my Windows 8.1 (which is on virtual machine installed on Windows 7). It has no bug and is fine at first run and also later.

    These cases imply that the problem has to do with my Windows 7 OS.
    What ideas do you have for getting rid of that problem with Chrome please?
     
  2. bluejolls

    bluejolls TS Booster Posts: 107   +8

    I guess your chrome profile must be corrupted. Try resetting the user profile. I am not a chrome user so I don't have the instructions. You can google that.
     
  3. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,330   +622

    Hmm;
    Mine (34.0.1847.116) takes ~11sec to show new.google.com and it futz's with the addons while doing so (hint disable them)
    IE(9) take ~9-10 secs
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...