By lilyloo
Jan 19, 2007
  1. Hi every1

    sorry if im postin in the wrong thread here but wasn't sure where to go with my problem....

    I have a myspace profile and so there is al ot of things posted there through html. However, all of sudden everything involving shockwave/flash has stopped working eg slideshows, countdwon timers, animated lettering etc - instead of showing the correct image it is showing the html - at first I thought there may have been a problem with the host site but it isnt as not everyhting is from the same site - it is as if I ahve done something to disable flash - but there isn't an option to do this!!! arghhhhhhhhhhhh

    (and it isnt my computer - the images dont appear when logging on using a different machine)

    Thanks in advance for any help xx
  2. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    If it does the same thing on 2 different PC's then it can't be a flash player problem.

    Post a link to your myspace and we can check it for you.

    Almost forgot, hi lilyloo and welcome to TechSpot.:)
  3. lilyloo

    lilyloo TS Rookie Topic Starter

  4. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    This is what i got when i clicked on your link.
  5. lilyloo

    lilyloo TS Rookie Topic Starter

    yea - i just realised it was private so got back on-lol - im openin it now so you can look when you get the chance

  6. Rik

    Rik Banned Posts: 3,814

    It all seems to work perfectly well, your page is a bit big to do a screenshot of.

    Are you still haveing problemas viewing it properly??
  7. lilyloo

    lilyloo TS Rookie Topic Starter

    yea - for eg..the 1st thing on the left under 'general interests' are you seeing a countdown or just a load of hmtl code?
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...