TechSpot

Need Help! Installed XP on a Vista Computer

By noknowlage
Sep 30, 2008
  1. Ok I have a Dell Inspiron E1705 Laptop and having problems with Vista so I installed Windows Xp Pro and when i restarted I cant get on the internet??? Some of my drivers in device manager are yellow with a ? mark... Heres a pic of what it looks like...

    [​IMG]

    Please help ASAP THANKS!!!!
     
  2. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

  3. noknowlage

    noknowlage TS Rookie Topic Starter

    I just need this done really quick... I really dont have information to give out to others so just bumped their post...
     
  4. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    Yes I thought that. But it's against our rules here
    And now we are stuck, waiting for Moderators decision

    I cannot comment further, and I must wait (I also suspect my post here to be removed)
     
  5. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

  6. noknowlage

    noknowlage TS Rookie Topic Starter

    Thank you so much... This helped me a lot and now my friend can get online... Thanks to this site... I appreciate everything you have done and sorry for all the inconvenience i have caused... Thanks... :)
     
  7. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    Thanks for the update :grinthumb
    Glad to see that you have presently only 3 posts in total (at the moment) too ;) (all being on this thread)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...