Need help with headset

By Cheese245
Apr 14, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I am using a eDimensional AudioFX Force Feedback Gaming Headset. The sound works great but i can not get the microphone to work on it. I have tried everything i can think of. It is currently in the front audio and mic jacks and that is the only way i can get the sound to work on it. I have tried them in the rear jacks and i get nothing. I have also tried changing my default devices and still nothing. I am running Vista Home. Any help will be greatly appreciated.
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,732   +156

    You might have to get into the "Sound" settings and see if you can enable the rear sound jacks from there
  3. Cheese245

    Cheese245 Newcomer, in training Topic Starter

    I don't think i have that option...I can't find it anyway.
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,732   +156

    It is in the Control Panel- I'm running Vista Home Premium, SP1 and Windows 7
  5. Cheese245

    Cheese245 Newcomer, in training Topic Starter

    I know where sound settings are but i don't see any way to enable rear sound jacks.
  6. Cheese245

    Cheese245 Newcomer, in training Topic Starter

    Oh my mic is working now but still dont have sound...
  7. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,732   +156

    Don't have sound from what? PC speakers? In Windows?
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.