No Internet!

By keylimepie
Aug 4, 2007
  1. I've had some spyware which norton and mcafee removed...but now everything seems fine, but the internet doesn't seem to work no matter what! I'm typing this from my laptop. Here is the Hijackthis log. Thanks a bunch for all who can help!
  2. tomrca

    tomrca TS Rookie Posts: 1,000

    hi keylimepie, try this fix ""
    in addition change C:\Documents and Settings\Anna Ma\Desktop\HiJackThis.exe to C:\prog files\hijackthis\analyser v_2.exe.Then please go to and follow all the instructions exactly. after which, poste all required logs such as avg,combo,vundo and hjt. be sure to chang the name of hijack this and place it within its own folder in programme files or docs. eg, C:/prog files/hijackthis/analysethis v_2.exe.

    please post your logs as attachments and not a copy and paste. to do this go to additional options ,attach files and select manage attachments. these are located below the reply box

    this thread is for the use of keylimepie only, if you have similar problems, please start a new thread in security and the web forum

    fix this after scan if still here O16 - DPF: {9522B3FB-7A2B-4646-8AF6-36E7F593073C} (cpbrkpie Control) -[/url]. cab
    you may also like to stop skype from running via skype options or msconfig, this will free up some memory
  3. keylimepie

    keylimepie TS Rookie Topic Starter

    Thank you so much tomrca, I'll try this and let you know!
  4. keylimepie

    keylimepie TS Rookie Topic Starter

  5. tomrca

    tomrca TS Rookie Posts: 1,000

    your welcome keylimepie. and your reply is greatly appreciated:wave:
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...