TechSpot

No Notice Of Replies on Some Threads

By Bobbye
Nov 12, 2007
Post New Reply
  1. There may be another place to put this but I couldn't find it. Recently I have not gotten email feedback regarding replies to some threads I've subscribed to. To the best of my knowledge, nothing has changed on my systems. This is in both Misc. Software & Utilities and Security boards.

    In one case, I requested information from a poster. It was given two days ago but I did not receive any notice. And occasionally I have noticed threads on the boards where there have been as many as 3 replies to a thread but I did not receive any notice.

    I am leaving this message on both boards.

    Problem? Suggestions?
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    I`m not sure what the problem is, but check the following.

    Click User profile at the top of any page and click Edit Options. Under Messaging & Notification, make sure the Default Thread Subscription Mode is set to Instant Email Notification. Save changes.

    The only other thing I can think of is, maybe some TS emails are going into your spam folder.

    Check your spam settings and make sure Techspot doesn`t appear in there.

    Finally, I suppose it`s possible that your email provider is having problems, but that`s a long shot.

    Regards Howard :)
     
  3. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Topic Starter Posts: 16,335   +36

    Thanks Howard- I had checked all this. Instant is set, no spam, no block. It is not consistent meaning I do receive most, but some have not gotten through. Had one person waiting for two day having done what I asked, but getting no reply from me because I wasn't advised of his post.

    Edit for spelling
     
  4. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Topic Starter Posts: 16,335   +36

    Well, there is some problem. In my mail this morning I received notice of a reply:
    http://www.techspot.com/vb/showthread.php?t=91699&goto=newpost

    The message is "Sorry for this, but I needed an extra post to be able to post a link in my help thread. Sorry for the inconvenience.", from beta7

    When I click on the link, it brings up this thread that I started about no notice of replies..

    I did find the original thread started by beta7 with subject of Drive Cleaner popups and the thread # is 91699. I'm nit subscribed to that thread, so where did this feedback come from?
     
  5. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    beta7 did post in this thread, but I deleted it as it wasn`t necessary.

    So, no, you weren`t seeing things lol.

    Regards Howard :)
     
  6. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Topic Starter Posts: 16,335   +36

    Well that helps! That one blew me away!
     
  7. VvWolverinevV

    VvWolverinevV TS Booster Posts: 111

    I have also not been receiving email notification for some of my subscriptions I have flagged for "Instant Notification" lately.
     
  8. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Topic Starter Posts: 16,335   +36

    Yep, I've recently gone through missing replies again. Seems to go in spurts.
     
  9. VvWolverinevV

    VvWolverinevV TS Booster Posts: 111

    *Bump*

    Does anyone know what's going on or how to fix this?
     
  10. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 7,058   +645

    What mail services are you using, perhaps the problem begins there (spam filters, etc.)?
     
  11. VvWolverinevV

    VvWolverinevV TS Booster Posts: 111

    Oops! Sorry, it was the Yahoo! Mail spam filter. I had been searching for "techspot" in my mailbox, but I forgot that search doesn't include the spam folder :eek: Thanks for the suggestion, Julio. Nevertheless, it's weird that Yahoo! just started labeling TechSpot mail as spam all of a sudden.
     
  12. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Topic Starter Posts: 16,335   +36

    I see this happening occasionally but no particular pattern. and sometimes when I go back to a thread because I got feedback with a reply, I see other replies on that same thread that I 'didn't' get notification of. I do wonder why some get through and others don't.

    Sorry I can't help with a fix 'cause' mine doesn't work sometimes either!
     
  13. VvWolverinevV

    VvWolverinevV TS Booster Posts: 111

    Bobbye, the notification system is not designed to notify you of multiple new replies before you visit the thread again. Each immediate notification contains the line:
     
  14. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Topic Starter Posts: 16,335   +36

    Thank you for pointing that out! I guess I've just glassed over it, not really paying attention to what it meant!
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...